Italie EvenementItalië Evenement 2012Nieuws

Topkoks Ben van Beurten, Marco Argante en Antonella Barbella geven kookles op Italië Evenement

Wij tellen af! U ook? Het is bijna lente en met de lentekriebels ontstaat bij veel mensen al de zin in Italië. Zin in de Toscaanse vakantie, het Siciliaanse buitenleven, de Romeinse historie… Kortom: het Italiaanse ‘la dolce vita’. Hoog tijd dus om met ons af te tellen naar de negende editie van het grote Italië Evenement (voorheen bekend als De Smaak van Italië). Op 11, 12 en 13 mei vindt u in de tuinen van Kasteel de Haar alles wat Italië zo mooi, lekker en bijzonder maakt. Meer dan 200 exposanten, artiesten, kunstenaars en koks laten Italië dit jaar (weer) proeven en beleven. Er is dan ook geen betere manier om het prachtige vakantieland (beter) te leren kennen. Uiteraard houden wij u de komende maanden via deze website op de hoogte van alle activiteiten tijdens het evenement en op dit moment kunnen wij u alvast een paar voorproefjes geven.

Zo zullen de topkoks Ben van Beurten, Marco Argante en Antonella Barbella u tijdens kookworkshops de fijne kneepjes van ‘la Vera Cucina Italiana‘ bijbrengen en zijn er ambachtelijke presentaties van bijvoorbeeld het wereldberoemde glaswerk uit Venetië. Wilt u uw dagje Italië compleet maken, dan mag u de Italian Night at the Castle niet missen! Dat is Italiaans dineren bij de opera, met uitzicht op het grootste sprookjeskasteel van Nederland. Het ‘Teatro Lirico Sperimentale‘ uit Spoleto komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland en garandeert een operationele herinnering onder de titel ‘De Smaak van de Opera‘.



Ook voor kinderen en moeders
Verder biedt het Italië Evenement dit jaar vele live-optredens, presentaties, kinderkookworkshops en kinderactiviteiten, lezingen, auto’s, modeshows, restaurants en terrassen, tuinimpressies en vele noviteiten. Op moederdag (13 mei) zijn er extra verrassingen, waarover binnenkort meer op deze site.

Het is nog even aftellen, maar Italië komt steeds dichterbij!

Wilt u zelf deelnemen aan het grootste Italiaanse evenement van Noord-Europa, schrijf u dan nu in… www.italieevenement.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button