algemeenNieuwsSmaken

Italiaans koken met de bambini en de Zilveren Lepel

Iedere zichzelf respecterende (thuis)kok heeft ‘m in huis, de Zilveren Lepel, het standaardwerk voor de Italiaanse keuken. Het kookboek is sinds jaar en dag de autoriteit op het gebied van Italiaans koken. In Italië wordt het boek al decennialang van ouder op kind doorgegeven om de culinaire traditie in stand te houden. De eerste editie van Il cucchiaio d’argento kwam uit in 1950 en werd geheel herzien in 1997.

Nu is er ook de De Zilveren Lepel, speciaal voor kinderen!  Welk kind houdt er nou niet van spaghetti, pizza of bosvruchtenijs? De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol heerlijke recepten uit het beroemde kookboek De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken.  Elke stap van het recept is afzonderlijk beschreven en geïllustreerd, en daarom heel makkelijk te volgen. Alle gerechten zijn gefotografeerd, zodat het eindresultaat duidelijk is. Het boek bevat lunches en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels.

Bekijk hier onze top 10 kinderboeken over Italië voor op de achterbank.

De Zilveren Lepel voor kinderen – Amanda Grant (vertaald door Roselle de Jong), Van Dishoeck.
ISBN: 9789000301508. Prijs: €19,99.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button